DM 5 Ørnedalen

Så er 3 dagsløbet på Ørnedalen overstået med en 1. plads og en banerekord for rallycross biler.
Bettina Jørgensen har på facebook lavet et fyldigt referat som her gengives:

Trætheden har holdt sit indtog efter et succesrig DM5 på Ørnedalsbanen 🏁
Efter 1. Heat var der intet der tydede på at det skulle blive en succesrig weekend. 1. Heat ender i sammenstød med 3 andre og en rigtig dårlig tid som nr. 18. I klassen og 38 generelt.
Chaufføren er her klar til at pakke sammen og tage hjem, da Camillas motor i karten i 2. Træning bliver ødelagt. Camilla kørte derfor ikke de 2. Første heat. Fredag aften blev tænkt kreative tanker og en ny motor blev fremskaffet til hende, så hun kunne køre lørdagens 3. Heat. Her kørte hun en flot 4. Plads hjem 🏁 🏁
Allan kører et fint 2. Heat og kører en tid som nr. 4. I klassen 💪🏻 💪🏻
3. Heat flasker helt suverænt og Allan tæsker en kanon tid ind på kontoen som 2. Hurtigst generelt og hurtigst i klassen 🏁 🏁
4. Heat bliver kørt i fin sti og Allan ender på en samlet 5. Plads i klassen.
Grundet Allan’s hurtige tid i 3. Heat får han mulighed for at køre med i forsøget på at slå banerekorden. Ikke alle i teamet (herunder undertegnet) var lige hooked på at han skulle forsøge – det ender bare galt 😂 😂
Han gjorde vores bekymringer til skamme og slog den hidtidige rekord – den nye rekord I skal slå næste år er 36.477 sek 😉
I Semifinalen flasker det sig for Allan og han vinder sin semifinale. Surt for Daniel og Mads da deres biler opgiver kampen 👎🏻
I finalen holder Allan side om side med Jesper Christensen – hvilket sagtens kunne have været lig med buler, da ingen af de 2 Corsa chauffører giver sig først, men der blev kørt helt fair race og godt race med et kanon slut resultat 🏁 🥇 🏆 🏆 Allan har nu vundet 3-dagsløbet 3 gange ud og 4 mulige (2015, 2017 og 2018).

Tak til alle der hjalp da det så sort ud for Allan efter 1. heat hvor der skulle repareres glasfiber i begge ender og der skulle rettes på en skæv bagbro også tak til dem der hjalp fredag nat så Camilla kunne komme ud og kører lørdag. Tak til Jonna fra NH løft for brunsviger, dejlig tradition.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM 5 Ørnedalen

DM4 Nysum

Nysum DM4 2. plads

Så blev 4. afdeling om det danske mesterskab i rallycross kørt på Nysumbanen og endelig med lidt medvind.

Lørdagen startede med en dårlig tid da Allan var ved at vælte og kom ind som nr. 17 af alle og 9 i sin klasse, ud fra omstændighederne en tilfredsstillende tid. 2. heat blev det til en 7. plads af alle og 3. plads i sin klasse, hvilket var meget tilfredsstillende. Samlet i klasse 2000 blev det samlet til en 5. plads.
Søndagen startede med en 5. plads af alle og 2 i klassen. 4 heat blev det til en 10 plads af alle og en 4. plads i klasse. 4. heat blev kørt med en defekt køler blæser og Allan holdt derfor lidt igen da køletemperaturen var oppe på 110 grader.
Allan var nu klar til semifinalen med en startposition i 2. række, Allan kørte

semifinalen hjem som nummer 2, og var klar til finalen, med startposition i 2. række. I finalen kom Allan godt fra start og efter 2. sving lå han som nummer 2 og den holdt han helt til mål.
I den samlede stilling kom Allan også ud med 2. flest point, og er i den samlede stilling nummer 4. nr. 2-3-4-5 ligger indenfor 12 point, så det bliver spændende med de 2 næste løb.

Optagelser fra løbet kan ses på http://zibrasport.dk/motorsport/page/105

 

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM4 Nysum

DM2 Løvel 2018

Først lidt kommentar fra Allan på Facebook.:

Så er vi hjemme fra dm2 i rallycross, alt spillede i de 4 heat hvor der blev lavet gode overhalinger, samt gode tider, fin semifinale med en god fight med Bøje Pedersen som blev 2er i finalen. Fialen blev et dejavu fra DM 1 sidste løb jeg lå sikker nr 2 da motoren spyttede en plejlstang igennem blokken 🤔😢træls slutning nu når alt spillede og chaufføren selv mente det var det bedste løb han har kørt i flere år. Nu går jeg i tænkeboks over hvordan man skal få fremskaffet midler samt stumper til en ny motor til dm3 , det bliver svært men jeg giver ikke op!! Tak til løbsledelsen for et total godt arrangeret arrangement.

Dm 2 er afslutter med et rigtig godt løb af Viborg Motorsport.
Allan startede 1. heat med 3. bedste tid i klassen med kun 3/10 sec efter nummer 2.  I 2. heat blev det til en 6. plads i klassen, den dårlige tid skyldes en påkørsel både forfra og bagfra. I 3. heat blev det til en 4. plads. I 4. heat blev det til en god 3. plads og Allan var klar til en semifinale og i første række. Semifinalen gik godt med en 2. plads og derved klar til finalen i 2. række. Finalen startede rigtigt godt med en sikker 2. plads fra start til Allan fik en defekt motor i 7. og sidste omgang.
Nu er der arbejde med at få fremskaffet dele til at få lavet en ny og konkurrence dygtigt motor. Endvidere er der også en del glasfiberarbejde, men vi kommer igen.
I kampen om det danske mesterskab er Allan nummer 4 med 7 points til 3. pladsen og 17 til 1. pladsen så alt kan ske.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM2 Løvel 2018

DM1 Nisseringen 2018

Så blev 1. afdeling af kampen om det Danske Mesterskab kørt på Nisseringen. Der blev kørt 2 heat om lørdagen. I 1. heat blev Allan 5. i klassen og i heat 2 fik han ikke nogen tid da hans transponder døde. Transponder bruges til tidtagning.
Søndagen startede godt med en 1. plads i klassen og 2. bedste af alle. I heat 4 blev det igen til en 5. plads i klassen. I det samlede af de indledende heat blev det til en 7. plads, ok efter det missede 2. heat.
I semifinalen skulle han ud i et meget svær semifinale, men fik her en 2. plads og var klar til finalen i 2. række.
I finalen gik det godt og Allan kom hurtigt på en 2. plads og holdt denne til 50m før mål flaget, hvor han fik en tur i sandet da han missede et gear og fik den i frigear og derved kom bagenden først ud af svinget. Allan fik hurtigt vendt Corsaen og kom ind som en fin 4. plads.
I den samlede stilling om DM ligger Allan nummer 5.

Løbet blev vundet af Daniel Hemmingsen foran Kasper Zylauv og Mads Kristensen.

Næste løb køres på Løvel banen ved viborg d. 27 april.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM1 Nisseringen 2018

DM 6

Så er sæson 2017 færdig og det blev en rigtig dårlig og skuffende dag for Allan. Efter en uge hvor der var forberedt alt med udskiftning af alt det der har været problemer med i løbet af året følte vi os klar til at kæmpe om sølv medalje i det sidste løb. Det gik desværre ikke som vi havde håbet men det blev til en 3. plads og bronze i kampen om det Danske mesterskab.
Vi fik en nogenlunde lodtrækning til det indledende heat og kom ind på en 8. plads i klassen, dette var tilfredsstillende i forhold til konkurrenten om 2. pladsen i DM. I 2. heat skulle Allan ud mod de nærmeste konkurrenter og her var der ingen og de 5 der ville gi’ sig og det kostede Allan en brækket trækaksle ( dette er 1. gang i mange år at selve akslen knækker) og han måtte fuldføre med kun træk på 1 hjul. Efter udskiftning at akslen var Allan klar til 3. heat, Allan kom godt fra start men fik problemer med 3. gear men kom alligevel godt igennem heatet på en rimelig tid. Da mekanikerne fik geardelen ud opdagede man at høj gearakslen også havde taget skade. Da hele holdet viste at Allan skulle til start valgte man at skifte gear delen til en standard gearkasse. Udskiftningen havde den ulempe at det var svært at finde gear. I 4. heat valget Allan at kører heatet i 2. gear da han var bange for ved at tage 3. gear at han kunne komme til at sætte ved i 1. gear og hvad dermed følger. Utrolig nok fulgte han godt til sidste omgang hvor motoren sagde stop, 7800 omdrejninger kunne motoren ikke holde til i et helt heat.

Allan fik samlet en placering til en semifinale men da der var points nok til en 3. plads samlet i DM og da det ikke var muligt at nå 2. pladsen valget vi at stoppe inden semifinalen. Allan fik en samlet 12. plads i løbet, dårligste placering nogensinde.

Vinder af løbet og Dansk mester Daniel Svenningsen nummer 2 i DM blev Jesper Christensen og 3 i DM Allan Jørgensen.

Vi i teamet ønsker Daniel og Jesper tillykke og vi vil næste år igen gå efter det Danske mesterskab.

 

Vi vil gerne sige vores sponsorer tak for jeres støtte, uden den kunne vi ikke have fået en placering som nummer 3 i kampen om det Danske mesterskab.  

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM 6

DM 5

Dm5 skulle igen afholdes på Ørnedalsbanen, den bane som Allan vandt på i uge 30 til DM4, så der var store forventninger, natten forinden havde det væltet ned med vand, så Allan var klar over der skulle en god lodtrækning til for at få et af de sidste heat, da banen var meget våd og tung.
Desværre igen trækker han heat 1. Men Allan vinder heatet overfor den kommende danmarksmester i s1600 samt et par svære konkurrenter i klasse2, så vi kom i det 3 sidste heat, så nu skulle den have fuld pedal, Allan sætter 4 hurtigst tid af alle og mistede endda masser af tid ved at køre bagved en baghjulstrækker indtil den blev overhalet.
3 Heat blev til en trist affære da vi i starten blev klemt af 2 biler, og der var ikke plads, trækakselen i højre side sprang, den ene af konkurrenterne blev straffet, men det hjalp bare ikke Allan. Allan måtte humpe i målet og kæmpede for ikke at blive overhalet med en omgang da det koster point, det lykkedes at holde dem bagved og vi var klar til 4 indledende runde, desværre igen i 1 heat så der måtte kæmpes igen, Allan vandt den i suveræn stil og blev 10er generelt.
Vi skulle starte i anden række i semifinalen, som desværre kun blev til en tredjeplads, men teamet var stadig klar til finalen. Allan skulle starte i bagerste række, men da starten lød var Allan klar, og det varede ikke lang tid før han var oppe på andenpladsen, desværre nåede han ikke forbi Bøje i alternativet selvom Allan kørte hurtigst, måtte han tage til takke med en dejlig 2 plads.
Så nu har de sidste to dm løb endt med en 1. plads og en 2. plads så det er vi fornøjet med, så nu ser vi frem til DM finalen i Nysum den 23 september, hvor Allan skal forsvare den samlede 2 plads i DM, 1 point foran Jesper på 3. pladsen.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM 5

DM 4 Ørnedalen

Vi må erkende at det gamle ordsprog kom i brug for Allan ”Når enden er god er alting godt”. Det blev til en 1. plads i klasse 2000.

Fredag startede med i 1. heat at Allan blev kørt i volden af en der selv var i volden med ikke have set Allan komme og bakkede ud i ham, så det blev kun til en 17. plads i klassen. Efter en del reparation af skærme og kofangere både for og bag var han klar til at kører 2. indledende heat. 2. indledende heat blev til en 7. plads i klassen og han rykkede op som samlet nummer 11 i klassen, så der var stadig brug for forbedringer i 3. og 4. heat.

Natten til havde igen regnet og banen var meget våd, men det passede Allan godt og han kørte ind på en 3. plads i klassen og nu var der grund til optimisme med hensyn til en god start i semifinalen. 4. indledende heat blev det til en 1. plads i klassen og 2 af alle, denne placering gav Allan en placering i forreste række i semifinalen. Semifinalen 1 blev vundet af Allan og han var derfor i forreste række til finalen.

I finalen skulle Allan starte forrest sammen med Daniel Svenningsen. Skønt Allan ikke fik den bedste start kom han forrest efter det 1. sving og her blev han i hele finalen og var på intet tidspunkt truet af de andre startende. Allan både vandt og fik sammen med Daniel Svenningsen flest DM point.

I den samlede stilling til DM er Daniel Svenningsen nummer 1 med 116 points Allan nummer 2 med 84 points og Jesper Christensen nummer 3 med 80 points.

 

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM 4 Ørnedalen

DM 3 Nysum

Lørdagen startede godt med to 2. pladser i Allans klasse hvilket var tilfredsstillende for ham og teamet, særdeles ved at der var bremseproblemer. Lørdag aften blev brugt på at se om man kunne finde fejlen, der blev lavet flere tiltag.

Søndag fik Allan en 3. plads og en 4. plads in de sidste indledende heat, med disse resultater fra de indledende heat skulle han starte i 1. startrække til semifinalen. Semifinalen forløb meget tilfredsstillende med en sejr. Allan klagede stadigt over at bremsepedalen gik  i bund på visse strækninger.

Finalen blev startet i 1. position og efter en lidt dårlig start kom han til 1. sving som 5., i svinget var der nogen sammenkørsel og for ikke at blive involveret trak han ud til højre og fik det ene par hjul ud i sandkassen og kunne ikke få bid til at komme væk hurtigt. Allan kom ud som nummer 4 og holdt denne position til sidste omgang hvor han prøvede at bremse sig til en 3. plads men igen svigtede bremserne og han kom ud i det løse grus og endte som en nummer 6.

 

Samlet i kampen om DM kom Allan op på en 3. plads, stillingen om 2. 3. og 4 pladsen er meget tæt.

Vi skal have fundet frem til hvordan Allan får en bedre start og så få løst bremseproblemet inden DM4 i Sæby.

For Camilla i Crosskart blev det til en 8. plads.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM 3 Nysum

DM2 Løvel

Så blev 2. afdeling af Rallycross DM afviklet. Det blev desværre ikke uden problemer, det startede med en lodtrækning der gav en start i 1. heat, Der var lige inden starten på heatet blevet gennemvandet af banen. 1 heat blev det til en 13. plads i klassen. 2. heat blev det til en plads som 4. i klassen og i 3. og 4. heat blev det til 2 tredje pladser, så han var klar som 5 i semifinalen, hvor han startede i 2. række. Desværre blev semifinalen enden på Allans løb i Løvel da en modstand knækkede så en modstand til 10 øre kan have en stor virkning.

Camilla fik en god dag i Crosskart hvor motoren fungerede perfekt og hun fik en 6. plads i gruppen 85ccm.

Næste løb er i Nysum 24 juni.

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM2 Løvel

DM1 Nisseringen.

Så kom sæson 2017 i gang på Nisseringen ved Næstved.
Allan blev placeret som nummer 3 i finale og også samlet nummer 3.
Gennem alle de indledende heat havde Allan problemer med at få ordentlig bid i svingene og også i starten kom han altid lidt bagud. Der blev forsøgt flere forskellige opsætninger på undervognen uden at det hjalp.

I de indledende heats lå Allan hele tiden som nummer 3 i hans klasse og 6 af alle deltagende kører.

I semifinalen blev Allan nummer 2 i sit heat og også i en bedre tid end semifinale 2 blev vundet på.

I finalen skulle Allan starte i anden række, straks fra start trak Jesper Christensen ind fra sin position og kunne spærre Allan ind bag ham. I 3 omgang punkterede Allan på et baghjul men fik dog gennemført, dog blev de sidste 2 omgange kørt direkte fælgen på baghjulet, men rigtigt godt kæmpet og Allan kom ind på en fortjent 3. plads.

Vinder blev Daniel Svenningsen foran Jesper Christensen og Allan på 3. pladsen.  I den samlede stilling  er Daniel 1 med 30 point Jesper 2. med 26 point og Allan 3. med 23 point.

Desværre blev det kun til 1½ omgang for Camilla i hendes Crosskart inden motoren blev defekt og ikke kunne laves.

 

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til DM1 Nisseringen.