DM 5 Ørnedalen

Så er 3 dagsløbet på Ørnedalen overstået med en 1. plads og en banerekord for rallycross biler.
Bettina Jørgensen har på facebook lavet et fyldigt referat som her gengives:

Trætheden har holdt sit indtog efter et succesrig DM5 på Ørnedalsbanen 🏁
Efter 1. Heat var der intet der tydede på at det skulle blive en succesrig weekend. 1. Heat ender i sammenstød med 3 andre og en rigtig dårlig tid som nr. 18. I klassen og 38 generelt.
Chaufføren er her klar til at pakke sammen og tage hjem, da Camillas motor i karten i 2. Træning bliver ødelagt. Camilla kørte derfor ikke de 2. Første heat. Fredag aften blev tænkt kreative tanker og en ny motor blev fremskaffet til hende, så hun kunne køre lørdagens 3. Heat. Her kørte hun en flot 4. Plads hjem 🏁 🏁
Allan kører et fint 2. Heat og kører en tid som nr. 4. I klassen 💪🏻 💪🏻
3. Heat flasker helt suverænt og Allan tæsker en kanon tid ind på kontoen som 2. Hurtigst generelt og hurtigst i klassen 🏁 🏁
4. Heat bliver kørt i fin sti og Allan ender på en samlet 5. Plads i klassen.
Grundet Allan’s hurtige tid i 3. Heat får han mulighed for at køre med i forsøget på at slå banerekorden. Ikke alle i teamet (herunder undertegnet) var lige hooked på at han skulle forsøge – det ender bare galt 😂 😂
Han gjorde vores bekymringer til skamme og slog den hidtidige rekord – den nye rekord I skal slå næste år er 36.477 sek 😉
I Semifinalen flasker det sig for Allan og han vinder sin semifinale. Surt for Daniel og Mads da deres biler opgiver kampen 👎🏻
I finalen holder Allan side om side med Jesper Christensen – hvilket sagtens kunne have været lig med buler, da ingen af de 2 Corsa chauffører giver sig først, men der blev kørt helt fair race og godt race med et kanon slut resultat 🏁 🥇 🏆 🏆 Allan har nu vundet 3-dagsløbet 3 gange ud og 4 mulige (2015, 2017 og 2018).

Tak til alle der hjalp da det så sort ud for Allan efter 1. heat hvor der skulle repareres glasfiber i begge ender og der skulle rettes på en skæv bagbro også tak til dem der hjalp fredag nat så Camilla kunne komme ud og kører lørdag. Tak til Jonna fra NH løft for brunsviger, dejlig tradition.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.