DM2 Løvel 2018

Først lidt kommentar fra Allan på Facebook.:

Så er vi hjemme fra dm2 i rallycross, alt spillede i de 4 heat hvor der blev lavet gode overhalinger, samt gode tider, fin semifinale med en god fight med Bøje Pedersen som blev 2er i finalen. Fialen blev et dejavu fra DM 1 sidste løb jeg lå sikker nr 2 da motoren spyttede en plejlstang igennem blokken 🤔😢træls slutning nu når alt spillede og chaufføren selv mente det var det bedste løb han har kørt i flere år. Nu går jeg i tænkeboks over hvordan man skal få fremskaffet midler samt stumper til en ny motor til dm3 , det bliver svært men jeg giver ikke op!! Tak til løbsledelsen for et total godt arrangeret arrangement.

Dm 2 er afslutter med et rigtig godt løb af Viborg Motorsport.
Allan startede 1. heat med 3. bedste tid i klassen med kun 3/10 sec efter nummer 2.  I 2. heat blev det til en 6. plads i klassen, den dårlige tid skyldes en påkørsel både forfra og bagfra. I 3. heat blev det til en 4. plads. I 4. heat blev det til en god 3. plads og Allan var klar til en semifinale og i første række. Semifinalen gik godt med en 2. plads og derved klar til finalen i 2. række. Finalen startede rigtigt godt med en sikker 2. plads fra start til Allan fik en defekt motor i 7. og sidste omgang.
Nu er der arbejde med at få fremskaffet dele til at få lavet en ny og konkurrence dygtigt motor. Endvidere er der også en del glasfiberarbejde, men vi kommer igen.
I kampen om det danske mesterskab er Allan nummer 4 med 7 points til 3. pladsen og 17 til 1. pladsen så alt kan ske.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.