DM1 Nisseringen 2018

Så blev 1. afdeling af kampen om det Danske Mesterskab kørt på Nisseringen. Der blev kørt 2 heat om lørdagen. I 1. heat blev Allan 5. i klassen og i heat 2 fik han ikke nogen tid da hans transponder døde. Transponder bruges til tidtagning.
Søndagen startede godt med en 1. plads i klassen og 2. bedste af alle. I heat 4 blev det igen til en 5. plads i klassen. I det samlede af de indledende heat blev det til en 7. plads, ok efter det missede 2. heat.
I semifinalen skulle han ud i et meget svær semifinale, men fik her en 2. plads og var klar til finalen i 2. række.
I finalen gik det godt og Allan kom hurtigt på en 2. plads og holdt denne til 50m før mål flaget, hvor han fik en tur i sandet da han missede et gear og fik den i frigear og derved kom bagenden først ud af svinget. Allan fik hurtigt vendt Corsaen og kom ind som en fin 4. plads.
I den samlede stilling om DM ligger Allan nummer 5.

Løbet blev vundet af Daniel Hemmingsen foran Kasper Zylauv og Mads Kristensen.

Næste løb køres på Løvel banen ved viborg d. 27 april.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.