DM 6

Så er sæson 2017 færdig og det blev en rigtig dårlig og skuffende dag for Allan. Efter en uge hvor der var forberedt alt med udskiftning af alt det der har været problemer med i løbet af året følte vi os klar til at kæmpe om sølv medalje i det sidste løb. Det gik desværre ikke som vi havde håbet men det blev til en 3. plads og bronze i kampen om det Danske mesterskab.
Vi fik en nogenlunde lodtrækning til det indledende heat og kom ind på en 8. plads i klassen, dette var tilfredsstillende i forhold til konkurrenten om 2. pladsen i DM. I 2. heat skulle Allan ud mod de nærmeste konkurrenter og her var der ingen og de 5 der ville gi’ sig og det kostede Allan en brækket trækaksle ( dette er 1. gang i mange år at selve akslen knækker) og han måtte fuldføre med kun træk på 1 hjul. Efter udskiftning at akslen var Allan klar til 3. heat, Allan kom godt fra start men fik problemer med 3. gear men kom alligevel godt igennem heatet på en rimelig tid. Da mekanikerne fik geardelen ud opdagede man at høj gearakslen også havde taget skade. Da hele holdet viste at Allan skulle til start valgte man at skifte gear delen til en standard gearkasse. Udskiftningen havde den ulempe at det var svært at finde gear. I 4. heat valget Allan at kører heatet i 2. gear da han var bange for ved at tage 3. gear at han kunne komme til at sætte ved i 1. gear og hvad dermed følger. Utrolig nok fulgte han godt til sidste omgang hvor motoren sagde stop, 7800 omdrejninger kunne motoren ikke holde til i et helt heat.

Allan fik samlet en placering til en semifinale men da der var points nok til en 3. plads samlet i DM og da det ikke var muligt at nå 2. pladsen valget vi at stoppe inden semifinalen. Allan fik en samlet 12. plads i løbet, dårligste placering nogensinde.

Vinder af løbet og Dansk mester Daniel Svenningsen nummer 2 i DM blev Jesper Christensen og 3 i DM Allan Jørgensen.

Vi i teamet ønsker Daniel og Jesper tillykke og vi vil næste år igen gå efter det Danske mesterskab.

 

Vi vil gerne sige vores sponsorer tak for jeres støtte, uden den kunne vi ikke have fået en placering som nummer 3 i kampen om det Danske mesterskab.  

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.