DM 5

Dm5 skulle igen afholdes på Ørnedalsbanen, den bane som Allan vandt på i uge 30 til DM4, så der var store forventninger, natten forinden havde det væltet ned med vand, så Allan var klar over der skulle en god lodtrækning til for at få et af de sidste heat, da banen var meget våd og tung.
Desværre igen trækker han heat 1. Men Allan vinder heatet overfor den kommende danmarksmester i s1600 samt et par svære konkurrenter i klasse2, så vi kom i det 3 sidste heat, så nu skulle den have fuld pedal, Allan sætter 4 hurtigst tid af alle og mistede endda masser af tid ved at køre bagved en baghjulstrækker indtil den blev overhalet.
3 Heat blev til en trist affære da vi i starten blev klemt af 2 biler, og der var ikke plads, trækakselen i højre side sprang, den ene af konkurrenterne blev straffet, men det hjalp bare ikke Allan. Allan måtte humpe i målet og kæmpede for ikke at blive overhalet med en omgang da det koster point, det lykkedes at holde dem bagved og vi var klar til 4 indledende runde, desværre igen i 1 heat så der måtte kæmpes igen, Allan vandt den i suveræn stil og blev 10er generelt.
Vi skulle starte i anden række i semifinalen, som desværre kun blev til en tredjeplads, men teamet var stadig klar til finalen. Allan skulle starte i bagerste række, men da starten lød var Allan klar, og det varede ikke lang tid før han var oppe på andenpladsen, desværre nåede han ikke forbi Bøje i alternativet selvom Allan kørte hurtigst, måtte han tage til takke med en dejlig 2 plads.
Så nu har de sidste to dm løb endt med en 1. plads og en 2. plads så det er vi fornøjet med, så nu ser vi frem til DM finalen i Nysum den 23 september, hvor Allan skal forsvare den samlede 2 plads i DM, 1 point foran Jesper på 3. pladsen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.