DM 4 Ørnedalen

Vi må erkende at det gamle ordsprog kom i brug for Allan ”Når enden er god er alting godt”. Det blev til en 1. plads i klasse 2000.

Fredag startede med i 1. heat at Allan blev kørt i volden af en der selv var i volden med ikke have set Allan komme og bakkede ud i ham, så det blev kun til en 17. plads i klassen. Efter en del reparation af skærme og kofangere både for og bag var han klar til at kører 2. indledende heat. 2. indledende heat blev til en 7. plads i klassen og han rykkede op som samlet nummer 11 i klassen, så der var stadig brug for forbedringer i 3. og 4. heat.

Natten til havde igen regnet og banen var meget våd, men det passede Allan godt og han kørte ind på en 3. plads i klassen og nu var der grund til optimisme med hensyn til en god start i semifinalen. 4. indledende heat blev det til en 1. plads i klassen og 2 af alle, denne placering gav Allan en placering i forreste række i semifinalen. Semifinalen 1 blev vundet af Allan og han var derfor i forreste række til finalen.

I finalen skulle Allan starte forrest sammen med Daniel Svenningsen. Skønt Allan ikke fik den bedste start kom han forrest efter det 1. sving og her blev han i hele finalen og var på intet tidspunkt truet af de andre startende. Allan både vandt og fik sammen med Daniel Svenningsen flest DM point.

I den samlede stilling til DM er Daniel Svenningsen nummer 1 med 116 points Allan nummer 2 med 84 points og Jesper Christensen nummer 3 med 80 points.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.