DM 3 Nysum

Lørdagen startede godt med to 2. pladser i Allans klasse hvilket var tilfredsstillende for ham og teamet, særdeles ved at der var bremseproblemer. Lørdag aften blev brugt på at se om man kunne finde fejlen, der blev lavet flere tiltag.

Søndag fik Allan en 3. plads og en 4. plads in de sidste indledende heat, med disse resultater fra de indledende heat skulle han starte i 1. startrække til semifinalen. Semifinalen forløb meget tilfredsstillende med en sejr. Allan klagede stadigt over at bremsepedalen gik  i bund på visse strækninger.

Finalen blev startet i 1. position og efter en lidt dårlig start kom han til 1. sving som 5., i svinget var der nogen sammenkørsel og for ikke at blive involveret trak han ud til højre og fik det ene par hjul ud i sandkassen og kunne ikke få bid til at komme væk hurtigt. Allan kom ud som nummer 4 og holdt denne position til sidste omgang hvor han prøvede at bremse sig til en 3. plads men igen svigtede bremserne og han kom ud i det løse grus og endte som en nummer 6.

 

Samlet i kampen om DM kom Allan op på en 3. plads, stillingen om 2. 3. og 4 pladsen er meget tæt.

Vi skal have fundet frem til hvordan Allan får en bedre start og så få løst bremseproblemet inden DM4 i Sæby.

For Camilla i Crosskart blev det til en 8. plads.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.