DM6

Så blev sidste og 6. afdeling om det Danske mesterskab afviklet i Viborg.
Dagen startede godt til træning hvor Allan havde hurtigste tid af alle. I 1. indledende runde skulle Allan efter lodtrækning starte i 1. heat, der var lige lavet baneservice og man havde vandet banen rigtig meget, dette gav Allan en tid som nummer 15 af alle og nummer 8 i s2000 gruppen.
I 2. indledende runde skulle Allan starte i heat 5 og kom ind som nummer 8 og 5 i sin klasse. I 3. indledende runde kom Allan ind som nummer 7 af alle og 5 i klassen. Inden 4 indledende  runde besluttede teamet at nu skulle der nye dæk på i for og det må nok siges at det hjalp, grunden til at de først kom på i 4. runde var at spare dem til semifinale og finale. I 4. indledende blev det til en 2. plads af alle og 1 i sin klasse. Ud fra disse resultater skulle Allan i semifinalen starte i 1. række sammen med Jesper Christensen og her blev det til sejr til Jesper.
Vi var nu klar til finalen med Allan i 2. række, i første række var  Jesper Christensen og Daniel Svenningsen. Daniel og Allan fik en rigtig god start og begge valgte det alternative spor det samme gjorde Mads Kristiansen, og ud af det alternative kom 1. Daniel derefter Allan og senere Mads og det blev også resultatet i Finalen.
I kampen om det Danske mesterskab og Dansk mester blev Daniel Svenningsen med sølv til Dennis Rømert og bronze til Jesper Christensen.
Allan blev nummer 4 samlet kun få points fra Dennis Rømert og Jesper Christensen.

For Allan blev det en god afslutning med en 2. plads, sæsonen startede også godt med at Allan vandt i DM1 i Viborg.

Vi kunne desværre på grund af tekniske problemer med mobildækning, ikke sende live fra Allans heat og finaler.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.