DM 3

Så blev 3. afdeling af kampen om det Danske mesterskab i Rallycross afviklet på Nisseringen ved Næstved.

Løbet blev ikke som vi havde håbet, træning startede med anden hurtigste tid af alle, så der var der var håb for noget godt.

Det skulle ikke gå som forventet for i 1. heat knækkede en bærearm og Allan måtte udgå, 2. heat kom han godt igen og fik 2. hurtigste tid af alle og kun overgået af Jesper Christensen også fra Allans klasse.

  1. heat om mandagen fik han igen 2. bedste tid af alle og bedst i klassen, i 4. heat blev det til 5. bedste tid af alle og 3. bedst i klassen, Allan var herefter klar til semifinalen som 5 i klasse 2 og dermed start i 2. række.

Semifinale blev så spændende som den kunne blive med en overhaling i sidste sving og fik en 2. plads i denne semifinale.

Allan var således i 2. række i finalen og alt startede også godt i finalen, men blev indblandet i en påkørsel og Allan blev udelukket i finalen, set med vore øjne syntes vi ar det var hårdt dømt, set over hele løbet.

 

Her midtvejs i Det Danske mesterskab har vi valgt at se på hvad vi kan gøre bedre for at blande os i mesterskabet. Vi har valgt at gennemgå bilen grundigt for at undgå at få mekaniske fejl som dem vi fik i de to sidste løb.

Næste løb er på Ørnedalen 29-30 juli.

Samlet om mesterskabet ligger Daniel Svenningsen (86 point) Jesper Christensen (63 point) Allan Jørgensen (62 point) Dennis Rømert (62 point).

På link: https://www.facebook.com/Jørgensen-motorsport-1582375698660090/?ref=bookmarks

Ligger nogle video fra løbet.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.