Vinder af DM1 2016

Så er 1. afdeling ovre og det med et godt resultat som vinder af klassen.
Alt begyndte fint med hurtigste tid af alle i 1. heat. 2. heat gik det mindre godt da Allan blev kørt i volden på 1. sving og ikke kunne kører videre, køreren fik senere det sorte flag for af kørselen og derfor udelukket, men det var en ringe trøst for Allan. I pausen mellem 2. og 3. heat blev der arbejdet hårdt for at få bilen klar igen.
I 3. heat fik Allan en placering som nummer 10 af alle og 4 i klassen. i 4. I 4. heat kom Allan ind på en 7. plads af alle og 3. plads i klassen.
Med Allans placeringer var han med i en semifinale som nummer 4 i klassen og placeret i 1. række sammen med Bøje Pedersen, semifinalen blev vundet af Allan og han var derfor placeret i 1. række i finalen. Finalen blev lidt dramatisk da Bøje Pedersen blen kørt i volden af samme som kørte Allan i volden med det resultat at Bøje væltede og bilen lå på taget, heldigvis for Allan kom han hurtigt ud af bilen og finalen kunne fortsætte med Allan som vinder foran Daniel Svenningsen og Mads Kristensen.

I den samlede stilling om Det Danske Mesterskab ligger Allan i toppen foran Daniel Svenningsen begge med 27 points.

 

Daniel Svenningensen Allan Jørgensen Mads Kristensen

Daniel Svenningensen Allan Jørgensen Mads Kristensen

Er Cristoffer Allans efterfølger

Er Christoffer Allans efterfølger

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.