DM 4 /NEZ 1 Nysum med 12 plads

Så blev 4. afdeling om det Danske Mesterskab og NEZ cuppen afviklet på Nysum banen. Nysum banen havde i fredags fået indviet yderlig ca. 400 m bane, så banen er oppe over 1100 m pr. omgang, med det nye stykke er banen blevet meget hurtig på langsiderne.

Allan startede i 1. heat om lørdagen med en placering som 35, hvilket ikke var tilfredsstillende for ham, han mente ikke han kunne komme hurtig nok gennem det nye sving og her tabte sekunder, efter træning blev han enig med mekanikerne om at få sat nogle nye fordæk på med mindre profil og samtidigt lægge 45 kg vægt på i passager siden. 2. heat blev det til en placering som 21 og 6 i klassen, her var Christian Sandmo og Camilla Anthonsen fra Norge foran ham så i forhold til danske kører var det kun de 3 Citoen Clio der var foran ham. I 3. heat blev det til en 23. plads af alle og plads som 7 i klassen. Med de opnåede placeringer blev det til en semifinale holdende i 2. start række. I semifinalen kom Allan godt fra start og kørte rigtigt stærkt, så stærkt at han efter det alternative sport kom for hurtigt til et sving og kunne ikke få drejet og ente i en vold, og så var det slut. I den anden semifinale gik det ikke Rune Staudt der i den samlede stilling som 1. er ikke bedre han kørte ind i  dæk volden ved det alternative spor og så var hans dag også slut.

Vinder af finalen blev Dennis Christensen foran Camilla Anthonsen og Christian Sandmo begge fra Norge, Rune Staudt fik en plads som 11. og Allan 12. I den samlede stilling er Rune Staudt (67 points) stadigt i spidsen foran Dennis Christensen (58 ponts) og Allan på 3. pladsen ( 53 points).

 

Næste løb er i weekenden på Momarken banen i Norge med 2. afdeling i NEZ cuppen og lørdag om Momarken mesterskabet og vi kører dertil fredag og håber på en bedre placering.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.