DM3 på Nisseringen med 2. plads

Så er 3. afdeling om Det danske Mesterskab afviklet på Nisseringen ved Næstved. I det fine solskinsvejr var der helt overvældende med tilskuer, og masser af støv fra banen.

Dagen begyndte med tidtagning med en tid som 5. i klasse 2000 og som 11 af alle. I 1. heat blev det til en tid som 8. bedst af alle og 3. i klassen. I 2. heat blev det igen en 3. bedste tid i klassen og 9. bedst af alle. I 3. heat blev det igen en god tid som 3. i klassen og 8. bedst af alle. Med de opnåede placeringer blev det til en A-Finale som 3. valg og i 1. startrække.
Allan valgte i finalen ydre sporer og det var et heldigt valg da man lige før starten på finalen vandede banen, men ikke i hele sporet så Allan fik et tørt spor at kører i og dette udnyttede han og fik en god start og kom ud af første sving som nummer 1, stillingen holdt lige til Allan lavede en kører fejl og straks var Rune Staudt der og kunne med det alternative spor overhale Allan.
Rune Staudt vandt foran Allan og med Mikkel Jespersen på 3. pladsen, vi i teamet ønsker Rune tillykke med sejren og for flot kørsel hele dagen, en rigtig god finale med spænding til det sidste.
Det var rart at se Mikkel Jespersen klar efter uheld for en uge siden, samt at se den tidligere Danske mester Rasmus Nielsen på banen igen.
I den samlede stilling om Det Danske Mesterskab er stillingen nu:

1 Rune Staudt med 60 point
2 Allan Jørgensen 47 point
3 Dennis Christensen 38 point.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.